İYİ Parti’nin kuruluşunun 7. ve Cumhuriyetin 101’inci kuruluş yıl dönümünü Ankara’daki Atatürk Spor Salonu’nda bugün yapılan törenle kutladı. Tören öncesinde spor salonu önünde toplanan partililere seslenen Genel Başkan Dervişoğlu, Bebek katiline hürriyet, Müsavat Dervişoğlu’na tehdit size yakışmaz. Biz saray muhafızı değil, Türk milliyetçileriz” dedi.

“Taşıdığı sıfat olursa olsun hiç kimsenin, şehitlerimizin manevi hatıralarına zarar vermeye ve onların aziz ruhlarını incitmeye hakkı yoktur. Abdullah Öcalan denilen o canibaşı tıkıldığı delikten çıkamayacak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirilemeyecektir. Cesetlerimiz çiğnenmeden buna izin vermeyeceğiz,diyen Dervişoğlu  etkinlik başlamadan önce salonun önünde Türkiye’nin dört bir yanından gelip salona giremeyen partililere hitap etti.

Dervişoğlu’nun konuşmasının ardından İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener de eşi Tuncer Akşener ile birlikte salona geldi. Partililer Akşener’i alkışlarla karşıladı. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu ve Kurucu Genel Başkan Meral Akşener selamlaşmasına ise partililer alkışlarla karşılık verdi.