CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında, “Bugün Türkiye nefesini tuttu, bir fiyat bekliyor. Beklentimiz asgari ücretti. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler açıkladı. Zaten ‘Abdullah Güler açıklayacak’ deyince manzara ortaya çıktı. 12 bin 500 lira. Bunun adı zam değil, emekliye ihanettir. Yazıklar olsun. Sadece zenginleri kayıran, yoksulu sömüren bu sisteme son verene kadar CHP olarak sizin için çalışacağız, sizin için mücadele edeceğiz, sizinle birlikte hakkınızı söke söke alacağız. Bu ülkede ya yüzler gülecek ya da yüzleri güldürecek halkın iktidarı gelecek. Geçim yoksa çok yakında seçim var” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür , Özel’ Krom madeni işleten  şirketin  eylem yapan işçileri tehdit eden sahibine de çok sert sözlerle yüklendiği konuşmasında şunları söyledi:

“Haklarını arayan işçiler Eylem yaptılar. 60 dolara hepimizin kromunu alıp bin dolara satıp zenginleşen Ali Rıza Yıldırım, işçileri azarlıyor. ‘Kapatırım, aç kalırsın sen’ diyor. İşçileri tehdit ediyor. Sen kimin madenini kapatıyorsun? Sen kimsin? Seni kim şımarttı böyle? Elektrikteki özelleştirme gibi çarpık bir özelleştirme. Yarın görüşme var, arkadaşlarımız sağladı. O küstah Ali Rıza Yıldırım’a diyorum: Ya işçilerin hakkını verirsin ya gelir alnını karışlarız.

“AYM üyelerine sesleniyorum: Can Atalay hakkında, sizi kimin atadığından bağımsız vicdanınızla karar verin. Bu rezillik sona ersin”