19 gün önce “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin ‘in cansız bedeni köye  1 km uzaklıktaki bir derede çuval içinde bulundu.

Narin Güran’ın cenazesinin defnedileceği Tavşantepe Mahallesi’ndeki köy mezarlığında hazırlık yapıldı. Hazırlıklar sırasında emniyet güçlerinin de köye giriş çıkışta kontrollerde bulunduğu görüldü.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Narin’in öldürüldükten sonra çuvala konularak dere kenarına şüphe uyandırmayacak şekilde gizlendiğini ifade eden Vali Zorluoğlu, “İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran’ın, öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisinde konup dere kenarına getirildiği, burada çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisinde yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır. Daha önce aranılan tüm bölgelerin yeniden aranması çalışması kapsamında, Eğertutmaz Deresi’nin bu bölgesi yeniden aranmış, uzman jandarma, JAK ve JÖH ekiplerimizce kayıp kızımızın cenazesine ulaşılmıştır. Kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz, başımız sağ olsun” diye konuştu.