Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, 2023’teki genel seçimlerinden hemen önce yasalaşan emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesini “bir felaket” olarak nitelendirerek, “Karşı olmama rağmen ben de hak kazandım” dedi.

Bilal Erdoğan, AKP’nin Kocaeli’ndeki “İnsan Hakları Eğitim Kampı”nda gençlerle yaptığı sohbette EYT konusuna da değindi.

Bilal Erdoğan, “EYT’nin propagandasını yapanlar ne dedi? EYT çıksın, bir sürü insan emekli olacak, onların boşalttığı iş sahasına gençler girecek dediler. Oldu mu öyle bir şey? Kandırdılar gençleri. Şu an 42,43,45 yaşında emekli oluyorlar. Büyük bir felaketti EYT. Ben de hak kazandım bu arada karşı olmama rağmen” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Susurluk’ta gündeme ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın EYT ve gazeteci Fatih Altaylı’ya yönelik sert tepkilerinin de yer aldığı konuşmasına tepki gösteren Özel “Bakın Bilal Erdoğan sahaya indiyse iki şey vardır. Bir AK Parti’de işler yolunda gitmiyordur, iki; sonuç beklediklerinde de kötü olacaktır” ifadelerini kullandı.