CHP, ekonomik krize karşı düzenlediği mitinglerine Kocaeli de  devam etti..

Ö<gür Özel , yoğun işçi nüfusuna sahip Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ‘Geçinemiyoruz’ mitinginde coşkulu bir kalabalığa seslendi.

Mitingde konuşan CHP Genel başkanı Özgür Özel “Sokaklar, meydanlar bizimdir. Güvencesizliğe alışın diyorlar, alışmayacağız. Geçim olmazsa seçim olur” diye konuştu.

Özel şunları söyledi:-Yoksulluğa alışmayı kabul etmeyenler burada. Burada kim varsa tek bir dertleri var: Geçinememek. Hakkımızı almadan durmayacağız. Enflasyon eziyor, zam gelmiyor. Yazıklar olsun böyle düzene. Bu düzen büyük bir yoksulluk, büyük bir açlık getirmiştir. Sokaklar, meydanlar bizimdir. Güvencesizliğe alışın diyorlar, alışmayacağız. Refah payını almak emekçinin hakkıdır. Yok öyle işine gelince sabır, işine gelince direnç istemek. Söz veriyorum, emekli maaşı 1 asgari ücret olana kadar durmayacağız. Kademeyi de, stajı da konuşacağız…

“Buradan sesleniyoruz. Geçim olmazsa seçim olur. Ey iktidar sesimizi duyun; geçim olmazsa seçim olur. Geçim yoksa, seçim var. Ben sorayım? Kaldır elleri. Ankara, geçim yoksa, seçim var. Gerisini siz düşünün.”