CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sorduğu sorulara Sinan Ateş cinayeti üzerinden yanıt verdi. MHP’den iki ismin Sinan Ateş cinayetiyle bağlantılı olduğunu ifade eden Özel, “Bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş iddianamesinden nasıl ve kimler tarafından iddianameden ayıklanmıştır?” sorusunu yöneltti.

Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP’li iki isme yönelik çok ağır sözler sarf etti.

“BU İKİ KİŞİNİN İSİMLERİ…”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine sorduğu 4 soruya yanıtı Sinan Ateş cinayeti üzerinden veren Özel, “Size bu soruları yazan arsız metin yazarları var ya şu dört soruya cevap versinler bakalım: Bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş iddianamesinden nasıl ve kimler tarafından iddianameden ayıklanmıştır? Sinan Ateş’in sokak ortasında ölümünden sonra kimse tweet atmayacak cenazeye gitmeyecek taziye bildirmeyecek diyen hangi ikisidir? Bu talimatı partiye hangi ikisi yaymıştır? Tetikçiyi kaçıran aracın fotoğrafları açığa çıkıp Ülkü Ocakları Genel Başkanına bu aracın ceza yemeyecek, trafikte durdurulmayacak statüsüne getirilmesine hangi ikisi katkı sağlamıştır?” dedi.