Fenerbahçe‘ başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, aday olduğunu resmen  açıkladı.

Benim derdim Fenerbahçe’nin şampiyon olması , Fenerbahçeyi şampiyon yapmaya geliyorum diyen Aziz Yıldıtrım düzenlediği basın toplantısında özetle şunları söyledi:

“Fenerbahçe’nin hiçbir zaman para sorunu olmaz. Ben niye halka açtım bu kulübü? Yapardım binlerce kişiyi üye, ölene kadar başkan olurdum. ‘1 Milyon Üye’ kampanyası başlattım. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük STK’larından biridir. Fenerbahçe’nin istemediği hiçbir şey olmaz. Ne zaman, birleştiği zaman. Birleşmezse Fenerbahçe’den de bir şey olmaz.

Keyfim yerinde para da kazanıyorum. Fenerbahçe’deki bazı sıkıntıları görünce aday oldum. Arkadaşlara toplanıp ‘Biriniz aday olun’ dedim. ‘Sen varken biz olmayız’ dediler.

Bu hafta Galatasaray derbisini kazanacağız ve yeni süreç başlayacak.”

“Mevcut başkan ‘Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar.’ dedi. Bu, Ali Koç başkan olduğu sürece Fenerbahçe şampiyon olamayacak demek. Bizi kim şampiyon yapmak istemiyor? İktidar mı, devlet mi, hakemler mi, TFF başkanı mı? Eğer bunların hepsi birbirine bağlıysa alttan yukarı gitmeyeceğiz, yukarıdan söyleyeceğiz.

Çocuklar önemli. Onların aşkı için şampiyon olmamız lazım!

72 yaşındayım. 3 sene için geleceğim. Fazla olmaz. ‘Devam’ deseniz de yapamam.”

“Borcu kapatmaya gelmiyorum, şampiyon yapmaya geliyorum.

Benim ilk hedefim Türkiye’de şampiyonluk. Ne Şampiyonlar Ligi kardeşim? İnsanlara hayal satmayacağız. İlk önce Türkiye’de şampiyonluk. Sonrasına sonra bakarız.